Uncle Sam is waiting....
Blijf op de hoogte en volg Valérie
31 Juli 2007 | Nederland, Nijmegen
Inmiddels is het al bijna zo ver...Op donderdagochtend 16 augustus stap ik op het vliegtuig naar Amerika, waar ik een half jaartje het Amerikaanse studentenleven ga proeven! Ik ga een semester marketingvakken volgen op de California State University of Northridge (CSUN), een universiteit die in een wijk ligt van Los Angeles. Na een periode van hard studeren, mensen ontmoeten, de nodige feestjes (tja, het blijft een studentenleven ;)) en natuurlijk rondreizen, zal ik rond eind januari weer terug zijn in Nederland!
Ik zal regelmatig proberen wat van mijn belevenissen op deze website te posten, zodat jullie ook een indruk krijgen van wat ik allemaal mee maak! Ik ben benieuwd naar wat me allemaal te wachten staat...Ik hou jullie in elk geval op de hoogte!
Liefs, Valérie
08 Augustus 2007 - 06:16
Simone:
En tuuurlijk ga ik je volgen vanuit Zwitserland! Leuk dat je een weblog hebt aangemaakt, kun je zelf ook lekker van je af schrijven!
Heel veel plezier daar in LA en we keep in touch!
Liefs,
Siem -
08 Augustus 2007 - 07:05
Pien:
Val! Je gaat bijna weg...:( Gelukkig ga je heel vaak posten zodat we alles kunnen lezen haha! ;)
Kus Pien -
08 Augustus 2007 - 07:07
Nienke:
Jeetje Val, nog maar een weekje inderdaad en dan ga je echt!!!!
Natuurlijk heel veel plezier, maar dat gaat vast en zeker helemaal goedkomen!
Ik ga je verhalen volgen!
Bel je deze week even!
Liefs Nienke -
08 Augustus 2007 - 07:16
Caroline:
Hoi Valerie!
Ik ga zeker je verhalen volgen op de site (heb ik als 'drukke' ambtenaar wel tijd voor haha, mooie afleiding onder het werk).
Ben errug benieuwd naar de verhalen, maar ben nu al jaloers, lijkt me helemaal geweldig 6 maanden in LA!
Heel goede reis, succes met inburgeren!
Caroline -
08 Augustus 2007 - 07:50
Amke:
vallebal!!
Komt je vertrek ineens wel heeeeel dichtbij! Ben benieuwd naar je amerikaanse-inburgerings-belevenissen...
Heel veel plezier & succes!
liefs & dikke kus! -
08 Augustus 2007 - 09:33
Anne-Fleur:
Hee Vallie,
Jaaaa je hebt een site :)
Zie je deze week nog wel.
Kus -
09 Augustus 2007 - 05:09
Dad:
Lieve dochter,
Veel plezier daar met al die Yankees.
Wij komen je een weekje opzoeken en ik verwacht heel veel foto,s met verhalen.
dad -
09 Augustus 2007 - 08:59
Jacob:
Heel veel plezier Val! Ik ga je volgen vanuit Togo! -
09 Augustus 2007 - 09:05
Henrieke :
Hehe.. nu al veel reacties!! Jij gaat je niet alleen voelen!!!
Zooo cool ook wat je gaat doen! Misschien winnen we ooit nog es een keer weer een gratis reisje met 538 en kunnen we je bezoeken ;) Wie weet..
KUS! -
09 Augustus 2007 - 14:47
Mother:
hee Val, tuurlijk ben je nog bij ons thuis maar als vulling (haha) op de site kan ik niet bij je father achterblijven. Toch wel leuk dat groehoen!
Lollig dat er nóg iemand jou Valleball (wel met 2 ellen hoor) noemt! Tot maandag!
13 Augustus 2007 - 09:57
Rosalie:
He Valletje,
Heel veel plezier gewenst daar in de States! Ik ga je site goed bijhouden, ben benieuwd naar je verhalen!
Liefs Rosalie -
13 Augustus 2007 - 10:26
Loisie:
Hey wederhelftse Nijmegenaar ;)!
Snik snik, bijna gaat u ons mooie landje verlaten.
Zeker nog de laatste dingetjes aant regelen nu?
Het geld voor je huisje eindelijk aanbeland bij degene die het moest ophalen?
Al zin drin of ga je ons allemaal wel erg missen ;)?!
Maak er een geniale, masterlijke, mooie, goede, leerzame tijd van!
We keep in touch lady!
A big kiss,
Lois -
13 Augustus 2007 - 11:01
Manon:
Hey Val, heel veel plezier in the States!
En ik blijf je volgen ;)
Liefs, Manon -
13 Augustus 2007 - 15:09
Kar:
VAL!
Meteen je site geckeckt natuurlijk! Knaller dat groen! (zoals je moeder al zeer subtiel vermeldde!) WAAR IS HET ROZE? JA! Je shirtje op de foto: heeel correct val! Goed zo!
Zet 'm op daar in de states, natuurlijk ga ik je volgen! (nu al zin in de leuke afstudeer-onderbrekingetjes!)
Een ding is zeker: je gaat in ieder geval super lekker slapen! ;)
Gogogoo!
Dikke kus lieve Val, ga je missen! -
14 Augustus 2007 - 20:50
Daf:
He Val! -
14 Augustus 2007 - 20:51
Daf:
Nog een keer..ging mis;) Wat een reacties heb je al!! Maar geniet nog van je 2 regenachtige daagjes hier, en ben benieuwd naar al je verhalen! Succes en tot januari!! XX -
15 Augustus 2007 - 19:42
Caar:
Hai Val!
Wil je dan nog ff zo heeeeel veel plezier wensen (als dat nog niet was overgekomen via de voicemail :D)!! Ben heel benieuwd naar al je belevenissen daar en zal je dan ook zeker volgen! Succes en veel plezier daar meis! En tot januari!
Kuss en veel liefs Caar -
16 Augustus 2007 - 06:52
Anne:
Heeeej Vallie!
Het is zo ver... vandaag stap je op het vliegtuig richting de States! Gaaf hoor! Succes met inburgeren, maar natuurlijk vooral heeeeel veel plezier! Het wordt zeker weten een tijd om nooit meer te vergeten! We skypen/mailen/smsen/bellen!!
Liefs en dikke kus, Anne -
17 Augustus 2007 - 06:11
Yv:
Hey ex-buuf! Het tijdverschil tussen ons is nu denk ik een uur of twaalf... maar over twee weekjes niet meer! Ik moet ff een opmerking maken over het groen en roze, BOEIEN!!! haha (ja kom maar op Kar, Amke en nu jij...hihi).
Hopelijk heb je je dorm al een beetje ingericht of iig je 40 kilo (jaloers) aan bagage er naar toe gesleept!
Heel veel succes met de studie en we'll keep in touch!! En natuurlijk ga ik je heeel lange mails sturen, want daar wordt je blij van!
Dikke knuffel Yv -
17 Augustus 2007 - 13:05
Big Sis Tess:
Ha vla, ik kan natuurlijk niet achterblijven op de site. Na een heeeele lang reis ben je hopelijk goed aangekomen. We hebben nog geen aankomst berichtje ontvangen. Hoe is het daar? Ik ben erg beniewd. Michel en ik kijken uit naar ons gezamenlijk weekje in dec. Ik zal mijn kerstcadeau lijstje binnenkort aan je mailen ;) Je moet ook ff wat hotels checken he?! Ik mis je nu al hoor, was wel fijn je zo in de buurt te hebben. Kus van je zus. -
17 Augustus 2007 - 13:39
Je Moeder:
gelukkig ben je heel aangekomen, vanacht kwam je smsje binnen. Zorg je wel dat je kostbare dingen in je hostel in een safe komen?
Heb je nog kennisgemaakt met die twee duitse studenten die óók naar Northridge gingen? Wat een toeval zeg. Enfin, zet de boel maar op stelten omdat je in je kamer wil, zijn ze daar nou helemaal betoeterd?
17 Augustus 2007 - 13:40
Ps:
vanacht=vannacht -
18 Augustus 2007 - 07:10
Lois:
Hey Vallie!
Super leuk je net gesproken te hebben, nog beter te horen dat de reis helemaal goed is gegaan!
Als die meiden herrie blijven schoppen ze op een aaf dat jij tot laat in de city bent gewoon terugpakken hehe!
Ben benieuwd naar je whole story, maargoed die zal er wel mrgn opkomen denk ik na je welverdiende jetlag nachtrust, die je nog steeds in moet halen :)!
Geniet van al die eerste indrukken daar en have fun met de eerste contacten maken, gelukkig heb je het Engelse taaltje met je meegenomen, moet dus goedkomen!
Tot mails/sms en berichts!
Dikke kus Lois -
20 Augustus 2007 - 15:00
Lon:
He Val!
Ik hoop dat je snel veel avonturen meemaakt (en die ook op de foto zet :)) zodat wij hier in het koude NL een beetje jaloers kunnen worden!
Geniet ervan!
x!